Skip to Content

Geuren

Geuren bestaan uit een mengsel van geurige ingrediënten die worden gebruikt om het product en het wasgoed een aangename geur te geven.

Waarvoor worden ze gebruikt?

Van de duizenden verschillende parfumcomponenten die worden gebruikt om een aangename en langdurige geur te creëren, worden sommige vaker geassocieerd met allergieën dan anderen. Daarom worden ze vermeld op de verpakking van cosmetische producten, evenals op was- en reinigingsproducten. Ze zijn daarom ook duidelijk gemarkeerd op de Silan labels. Hierdoor kunnen mensen met een bekende allergie het product met de betreffende stof vermijden bij het nemen van hun aankoopbeslissing.

Waarom gebruiken wij geuren?

De geuringrediënten die we gebruiken hebben een verschillende verdampingssnelheid om na verloop van tijd een afgifteprofiel te bieden - voor een langdurige geur van het wasgoed. Bovendien bestrijden sommige speciaal ontworpen parfums ook onaangename geuren, wat vooral belangrijk is voor sportkleding. Alle geuren en ingrediënten die we gebruiken, voldoen aan alle relevante wettelijke voorschriften en zijn grondig getest op compatibiliteit met de gezondheid. Het parfum in onze Sensitive-producten bevat geen van de geuren die moet worden geëtiketteerd.

  • Onze missie

    Wij staan volledig achter het United Nations' Akkoord van Parijs betreffende klimaatverandering. Daarom willen we tegen 2040 klimaatpositief worden en een actieve en betrokken bijdrage leveren om het klimaat te beschermen.

  • Doe mee met de beweging

    Bijna 80% van het energieverbruik en de CO2-voetafdruk van wasmiddelen wordt veroorzaakt door de gebruiksfase, dus het daadwerkelijke wasproces thuis.

  • Transport & logistiek bij Henkel

    Een sterke toename van CO2 in de astmosfeer veroorzaakt een opwarming van de aarde en is de belangrijkste oorzaak van klimaatverandering.