Skip to Content

De reis van jouw wasverzachter

Silan werkt continu om de hele waardeketen en zijn ecologische voetafdruk te verbeteren. Zo kunnen wij effectief bijdragen aan Henkel's duurzaamheidsstrategie.

Een sterke toename van CO2 in de atmosfeer leidt tot opwarming van de aarde en is de belangrijkste oorzaak van de wereldwijde klimaatverandering. Tenzij levensstijlen en economische strategieën over de hele wereld worden aangepast, zou de gemiddelde temperatuur op aarde tegen het einde van deze eeuw aanzienlijk kunnen stijgen - met ernstige gevolgen.

Onze duurzaamheidsstrategie

Silan doet er alles aan om zijn ecologische voetafdruk te verbeteren in de hele waardeketen. Zo dragen wij effectief bij aan Henkels duurzaamheidsstrategie.

Op bedrijfsniveau concentreert Henkel zich op het efficiënt gebruik van hulpbronnen, het verminderen van het energieverbruik van zijn wereldwijde activiteiten en het beperken van de uitstoot van broeikasgassen. Daarnaast heeft Henkel de ambitie om tegen 2040 een klimaatpositief bedrijf te worden. Gedetailleerde informatie over Henkels strategie en doelstellingen voor klimaatbescherming vindt u hier:

https://www.henkel.com/sustainability/positions/climate-positive

  • Onze missie

    Wij staan volledig achter het United Nations' Akkoord van Parijs betreffende klimaatverandering. Daarom willen we tegen 2040 klimaatpositief worden en een actieve en betrokken bijdrage leveren om het klimaat te beschermen.

  • Doe mee met de beweging

    Bijna 80% van het energieverbruik en de CO2-voetafdruk van wasmiddelen wordt veroorzaakt door de gebruiksfase, dus het daadwerkelijke wasproces thuis.

  • Wat zit erin?

    Silan werkt continu om de beste technologie te ontwikkelen voor een sensationele frisheid van jouw was.