Silan Silan Supreme
Maak kennis met de geschiedenis van Silan  Sinds 1968
1965

Zacht als een wolk

Silan maakt je wasgoed zo zacht als een wolk. Dit was de slogan waarmee het succesvolle merk Silan voor het eerst op de markt kwam. Uitdroging en stijfheid vormden een bedreiging voor elk stuk wasgoed. Silan bood een nieuwe, revolutionaire aanpak voor een optimale zachtheid.

1970

Geconcentreerde wasverzachter

De zachtheid van Silan werd al snel alom geprezen. Maar Silan ging nog verder: het bracht een geconcentreerde versie van zijn wasverzachter op de markt, want „Niets is zacht genoeg voor iemand van wie je houdt“
1980

Geparfumeerde wasverzachter

Silan is nooit gestopt met innoveren, om de evoluties in de maatschappij van nabij te volgen. Nieuwe producten zoals doekjes voor de droogtrommel, nieuwe formaten en nieuwe geuren deden hun intrede. Silan Exotisch fris en zijn onevenaarbare geur was een echt succes. „Silan herken je met de ogen dicht.“
1990

Silan Sensitive

Silan heeft voorgoed een onklopbare reputatie verworven als het om zachtheid gaat. Met de balsam-wasverzachter voor gevoelige huid zorgde Silan voor welzijn
voor het hele gezin.

Het zette zich ook in voor het milieu en lanceerde daarom een nieuwe eco-verpakking, die niet alleen milieuvriendeljik maar ook bijzonder handig was!

2009

Emoties komen naar boven

De Silan-kristallen vormden een ware innovatie in de wereld van de wasverzachter. Er werden kostbare parfums ontwikkeld om het dagelijkse leven op te fleuren. Dankzij hun structuur gaven deze kristallen een duurzaam, senueel parfum af. Het waren emoties en herinneringen die je nooit meer zou vergeten.

2013

Silan Aromatherapy

Silan introduceert Silan Aromatherapy. De wasverzachter die verborgen geheimen uit verschillende culturen onthult en verwikkend is voor lichaam en geest.

2014

Een wereld van frisheid

Silan is “net een beetje meer voor mij en mijn wasgoed”. Ontdek samen met ons een wereld van parfums en verwen je wasgoed met heerlijk frisse geuren die tot 10 weken duren, in het Frisheid-gamma van Silan! Het Aromatherapy-gamma biedt dan weer onvergetelijke parfums met ontspannende eigenschappen.
2015

Een schoon­heids­ver­zor­ging

Soft & Oils, geïnspireerd op de laatste cosmetische innovaties, zorgt voor extra schoonheid voor je kleren, dankzij de voedzame oliën en kostbare geuren.

Heden

Een wereld vol geuren

Silan is 'dat beetje extra voor mij en mijn was'. Laat ons je meenemen in de wonderlijke wereld van de Silan geuren. Ervaar een bijzonder langdurige geur die tot 140* dagen blijft met Silan wasverzachters.

* Tot 140 dagen frisheid in je kledingkast. Fris parfumparel effect.