Silan Silan Supreme

Geuren

Geuren bestaan uit een mengsel van geurige ingrediënten die worden gebruikt om het product en het wasgoed een aangename geur te geven.

Waarvoor worden ze gebruikt?

Van de duizenden verschillende parfumscomponenten die worden gebruikt om een aangename en langdurige geur te creëren, worden sommige vaker geassocieerd met allergieën dan andere en worden ze daarom vermeld op de verpakking van cosmetische producten, evenals op was- en reinigingsproducten. Ze zijn daarom ook duidelijk gemarkeerd op Silan labels. Hierdoor kunnen mensen met een bekende allergie het product met de betreffende stof vermijden bij het nemen van hun aankoopbeslissing.

Waarom gebruiken wij geuren?

De geuringrediënten die we gebruiken hebben een verschillende verdampingssnelheid om na verloop van tijd een afgifteprofiel te bieden - voor een langdurige geur van het wasgoed. Bovendien bestrijden sommige speciaal ontworpen parfums ook onaangename geuren, wat vooral belangrijk is voor sportkleding. Alle geuren en ingrediënten die we gebruiken, voldoen aan alle relevante wettelijke voorschriften en zijn grondig getest op compatibiliteit met de gezondheid. Het parfum in onze Sensitive-producten bevatten geen van de geuren die moeten worden geëtiketteerd.
 • Onze verantwoordelijkheid
  Onze missie
  Wij staan volledig achter het United Nations' Akkoord van Parijs betreffende klimaatverandering. Daarom willen we tegen 2040 klimaatpositief worden en een actieve en betrokken bijdrage leveren om het klimaat te beschermen.
 • Jouw bijdrage
  Doe mee met de beweging
  Bijna 80% van het energieverbruik en de CO2-voetafdruk van wasmiddelen wordt veroorzaakt door de gebruiksfase, dus het daadwerkelijke wasproces thuis.
 • De reis van jouw wasverzachter
  Transport & logistiek bij Henkel
  Een sterke toename van CO2 in de astmosfeer veroorzaakt een opwarming van de aarde en is de belangrijkste oorzaak van klimaatverandering.